Američki pedijatar seksualno zlostavljao preko stotinu djece

PEDIJATAR u američkoj saveznoj državi Delaware optužen je zbog seksualnog zlostavljanja 103 pacijenta. Prema informacijama koje prenose američki mediji, najmlađi je bio star manje od 3 mjeseca. Liječnik je djecu seksualno zlostavljao u posljednjih deset godina, a sve je dokumentirao videokamerom.

Gotovo dva mjeseca su tužitelji u američkoj saveznoj državi Delaware skupljali dokaze da je 56-godišnji pedijatar Earl B. Bradley seksualno zlostavljao veći broj djece. Liječnik je optužen u prosincu prošle godine i otada tužiteljstvo skuplja dokazne materijale. Prema dosad skupljenim dokazima, liječnik je zlostavljao 102 djevojčice i jednoga dječaka. Sva djeca su bila njegovi pacijenti.

Optužnica tereti Bradleya za silovanje, seksualno zlostavljanje većeg broja djece te nedopušten seksualni dodir s većim brojem djece, što je činio deset godina. Pravni stručnjaci su u optužnicu unijeli i da je liječnik sa zlostavljanjima započeo 1998. godine, a sve je dokumentirao videokamerom.

U 13 mjeseci 15 puta silovao isto dijete

Policija je zaplijenila videosnimke zlostavljanja 103 djeteta koja je Bradley prisiljavao na seksualni odnos te oralni seks. Tužitelji nisu željeli otkriti koliki broj djece je identificiran da bi se zaštitio njihov identitet.

U optužnici stoji da je do većine zlostavljanja došlo nakon 2007. godine, a jednu od žrtava je pedijatar silovao 15 puta u periodu od 13 mjeseci.

Stručnjaci s područja seksualnoga zlostavljanja smatraju da će optužnica protiv Bradleya postati najteži primjer zlostavljanja djece u povijesti SAD-a,

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.