IMAMO FOTOGRAFIJU Alvarez odletio iz Zagreba

Foto: Index

INDEXU je potvrđeno kako je Antonio Alvarez napustio Hrvatsku. Odletio je jutros iz Zagreba u 8.25 avionom za Amsterdam. Je li Amsterdam njegova posljednja destinacija ili će od tamo otići negdje  drugdje, nije nam zasad poznato. No, prema informacijama koje smo dobili, Alvarez nije zauvijek napustio Zagreb. Navodno bi se vrlo brzo treba vratiti.

Od izvora koji je blizak njegovom timu doznajemo kako on i dalje čeka sljedeći potez povjerenika Ramljaka te da će mu po potrebi biti na raspolaganju. "Povjerenik Ramljak ima na raspolaganju jaki stručni tim koji će mu pomoći u tranziciji", kazao nam je izvor.

Podsjetimo,vladin povjerenik Ramljak jučer je preuzeo Agrokor te poručio dosadašnjoj Upravi na čelu s Agrokorom da mu nije potrebna. A na upit o ulozi Antonija Alvareza kojega su prošlog tjedna vjerovnici doveli kako bi proveo restrukturiranje kompanije, Ramljak je odgovorio: "On će imati priliku u jednom kratkom procesu koji ćemo mi provesti u sljedeća dva-tri dana dati svoju ponudu za restrukturiranje, između ostaloga i sa svojom konkurencijom, koja je u tom rangu i nakon toga ćemo odabrati tko je najbolji".

Na pitanje novinara može li on biti savjetnik za restrukturiranje ako ga Ramljak odabere, odgovorio je: "Može, ali i ne mora".

Antonija Alvareza III i konzultantsku kuću Alvarez & Marsal, angažirao je ruski Sberbank, jedan od glavnih vjerovnika Agrokora, za osmišljavanje izlazne strategije u Agrokoru i restrukturiranje kompanije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.