Alka Vuica službena kandidatkinja Zelenih za predsjednicu države

ALKA VUICA je službeni kandidat Zelene liste za predsjednicu Republike Hrvatske. Razlozi zbog kojih će Zelena lista podržati kandidaturu Vuice je taj što je "Alka jedina osoba koja je kroz svoje dosadašnje istupe isticala takozvane zelene teme, odnosno, da bi se kao predsjednica RH zalagala za zaštitu okoliša, što između ostalog podrazumijeva i zalaganje da se Hrvatska proglasi tzv. ekološkom državom", piše na službenoj stranici Zelene liste.

Iako Alka Vuica ne dolazi kao predstavnik aktualnih političkih grupacija ona može sasvim ravnopravno konkurirati za mjesto predsjednice države, i tu bi funkciju, vjerujemo obavljala, bolje nego neki koji su to do sada činili, zaključili su Zeleni.

Vuica se oduvijek željela kandidirati za predsjednicu, ali do sada je na to gledala kao na šalu dok sada misli ozbiljno. Za Mesića kaže kako joj je najdraži predsjednik nakon Tita te je u jednom razgovoru s njim rekla kako bi voljela ući u Sabor. Mesić je na to komentirao kako bi bila sjajna u politici jer je demokratična i ne boji se govoriti o mnogim stvarima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.