Zračna luka Zagreb poništila Hajdaš Dončićeve namještene natječaje

ZRAČNA luka Zagreb poništila je natječaje za zapošljavanje voditelja poslova istraživanja tržišta i zamjenika glavnog direktora za koncesiju koje je objavila 9. kolovoza.

Ti natječaji su postali zanimljivi javnosti kada su otkriveni mailovi koje je poslao Krunoslav Šams, zaposlenik u Upravi za prometnu infrastrukturu Ministarstva prometa kojeg vodi Siniša Hajdaš Dončić. Šams je u lipnju pravnu službu Zračne luke Zagreb obavijestio o svom imenovanju na to mjesto, iako je tek u kolovozu objavljen natječaj.

"Istrčao je pred rudo"


Hajdaš Dončić je tada potvrdio autentičnost "prepiske" Šamsa i pravne službe, ali je i tvrdio da ga on nije imenovao na to mjesto. "Da, mail je autentičan i ja tu nemam što skrivati, meni je žao što su moji pomoćnici koji su, ja ću reći, dobri dečki, ali nemaju političkog iskustva. Gospodin Šams je dobar radnik, dobar stručnjak, ne govorimo o političkim imenovanjima nego o stručnom imenovanju i on je sam sebe vidio na tom mjestu. Naravno da je to ljudska ambicija koju ja ne osporavam, on je krenuo s dobrom namjerom. Nažalost, istrčao je malo pred rudo", govorio je tada Hajdaš Dončić.

Da je Šams "istrčao pred rudo" dokazuje i poništenje natječaja za mjesto na kojem se već vidio. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.