Voda došla do grla: Rasprodaja se nastavlja, Nobilo s Kerumom pregovarao o hotelu Marjan?

DANAS u Splitu neuobičajen prizor. Na rivi u Faninoj Ćakuli Kerum i odvjetnik Anto Nobilo. Što ugledni kaznenjak, haški odvjetnik, radi s Kerumom. Pa nije vrag da je onaj Alien od DORH-a opet pokucao na vrata Banovine?!

Nobilo: Sastao sam se s Kerumom poslovno

"Nije angažman u kaznenom predmetu", brzo je otklonio sumnje u najgore odvjetnik Nobilo. Ništa, dakle, od još jedne epske bitke u sudnici. Ako nije novi postupak, što je onda? Nije tajna da Kerum ovih dana ubrzano rasprodaje imperij, jer mu treba značajni polog za dizanje novog kredita kojim bi zatvorio stari kredit koji stiže na naplatu za nešto više od dva mjeseca i dovršio hotel Marjan, ako je to još uvijek ikako moguće.

Što, dakle, odvjetnik Nobilo kupuje? Joker, Koteks, Perisku, Central...? Nešto od imovine u Zagrebu? Da neće Marjan?! Za hotel bi navodno bio zainteresiran Nobilov poslovni partner Danko Končar.

"Ne mogu vam, nažalost, ništa kazati, samo da je susret bio poslovne naravi. Za nešto više nemam ovlasti", bio je Nobilo vrlo neodređen. Pitali smo ga je li možda danas razgledao Marjan. "A vidio sam ja Marjan i ranije", nije se ništa konkretno moglo izvući iz Nobila.

Splićani napeto očekuju što će se dogoditi s gradonačelnikom...

Ne može se reći da poznatom hrvatskom odvjetniku loše ide. U Zagrebu gradi novo Dedinje, nedavno je nabavio i zrakoplov Piper Cheyenne. Uvjet je bio da može iz jednog leta preletjeti Europu. Što je Kerumu odavno problem, Nobilu je, čini se, mačji kašalj.

Sad kad je gradonačelnik došao pred zid, pravo je vrijeme za kupnju. Sve dam, samo da prodam! Marjan, megalomanija i kriza Keruma su bacili u ponor. Stari "fajter" još putuje ka dnu, a ateriranje bi moglo biti prilično spektakularno. Do "touchdowna"-a preostalo je još malo. Splićani napeto iščekuju što će im se dogoditi s gradonačelnikom... 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.