U Požegi oteo bivšu pa bježao policiji po vrtovima

Ilustracija: Shutterstock

POLICIJA iz Požege sumnjiči 29-godišnjaka da je u utorak upotrijebivši silu oteo 38-godišnju ženu, nakon čega ju je vozio svojim automobilom po Požeštini, prijetio joj i lakše je ozlijedio, a onda ju pustio.

Navodno mu je ona bivša djevojka, a cijeli slučaj je prijavila policiji koja je sumnjivca zatim cijeli dan tražila. Muškarac je policiji bježao po vrtovima u Mlinskoj ulici, piše 034portal.hr.

"Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjim hrvatskim državljaninom sa područja grada Požege kojeg se sumnjiči da je 3. ožujka 2015. godine, oko 15.45 sati, u Požegi, u Ulici Matije Gupca, uporabom fizičke sile i protivno volji, 38-godišnjakinju automobilom odvezao na više lokacija na području grada Požege i općina Velika te joj prijetio, lakše ozlijedio, nakon čega ju je pustio.

29-godišnjak je pronađen 4. ožujka u jutarnjim satima na području grada Požege prilikom čega je uhićen i doveden u prostorije policije. Nakon kriminalističkog istraživanja predan je pritvorskom nadzorniku i protiv njega slijedi kaznena prijava", objavila je PU Požeško-slavonska.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.