Timošenko: Vrijeme je da uzmemo oružje u ruke i pobijemo te proklete Ruse!

Screenshot: YouTube/RT

NA INTERNET je procurio telefonski razgovor obavljen 18. ožujka između bivše ukrajinske premijerke Julije Timošenko i bivšeg zamjenika tajnika Savjeta za nacionalnu sigurnost i obranu Ukrajine, Nestora Šufriča.

Razgovor se odnosi na stanje u Ukrajini, a Timošenko nije birala riječi dok je Šufriču objašnjavala kako "treba pobiti proklete Ruse". Timošenko je na Twitteru potvrdila autentičnost razgovora, dodavši: "Samo sam rekla Rusi u Ukrajini, a nisam mislila na sve Ruse. Hello FSB :) Ispričavam se na psovkama!".

"Vrijeme je da uzmemo oružje u ruke i pobijemo te proklete Ruse, zajedno s njihovim jebenim vođom. Žao mi je što ne mogu sada biti tamo i što nisam na čelu tog procesa. Nema jebene šanse da bih im dopustila da preuzmu Krim! Ja bih pronašla način da ubijem sve te šupke. Nadam se da ću uspjeti povući sve svoje veze i uključiti ih u proces. Iskoristit ću sva svoja sredstva da podignem svijet na noge, tako da će u Rusiji na kraju ostati samo spaljena zemlja. Moramo ih ubiti nuklearnim oružjem", kazala je Timošenko.

Šufrič se s Timošenko u svemu složio te dodao da bi se trebali obratiti i međunarodnim pravosudnim tijelima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.