Strava u Honoluluu: Policija u kanti za smeće pronašla dječje prste

HAVAJSKA policija traga za informacijama o dječjim prstima koje je slučajna prolaznica pronašla u kanti za smeće i siromašnom stambenom kompleksu u Honoluluu, piše agencija AP.

U priopćenju tamošnje policije stoji kako je prolaznica prste u kanti pronašla 12. veljače, a televizijska postaja KHON-TV izvijestila je kako su se prsti nalazili u plastičnoj vrećici. Laboratorijskim pretragama ustanovljeno je kako propadaju djetetu.

Policijski dužnosnici i zapovjednica Kim Buffet nije mogla reći koliko se prstiju nalazilo u vrećici ili koliko su se oni dugo nalazili u kanti za smeće, no drugoj postaji, KITV-u rekla je kako su pripadali djetetu starom deset godina, ili mlađem.

Dodala je kako u svom životu nikada nije vidjela nešto poput ovog slučaja. Žena koja je pronašla prste nije osumnjičena, a istražitelji su rekli kako su nakon ispitivanja lokalnog stanovništva i provjeravanja izvještaja o nestalim osobama u istrazi došli do mrtve točke.

Buffet je rekla i kako se policija uvelike oslanja na informacije javnosti te smatra da postoji "netko tko nešto zna", jer nije nimalo normalno pronalaziti prste u smeću.

Za informaciju koja će dovesti do uhićenja sumnjivca nudi se nagrada u iznosu od tisuću dolara, a u međuvremenu stanovnici u susjedstvu u kojem se dogodilo stravično otkriće kažu da su izrazito uznemireni.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.