Sportsko izdanje za vikend: Nevenka uvjerena u pobjedu, potpisala Tomasoviću kandidaturu

Foto: Index

NEVENKA BEČIĆ ni vikendom ne miruje. Na splitskoj Rivi pojavila se u, za nju krajnje neuobičajenom, sportskom izdanju. Jeans i tenisice, to je jedna sasvim druga Nevenka.

HGS-ovci u pobjedničkom raspoloženju

Kerumova sestra uvjerena je da HGS nema ozbiljnih konkurenata i da će bez po muke pobijediti HDZ-ovog Zlatka Ževrnju i postati županica splitsko-dalmatinska. Prva u povijesti. Sličnog je mišljenja i Kerum. Na Zapadnoj obali upisao je vlastito ime, sam je sebi podignuo spomenik. Sva je prilika, dakle, da on pogotovo ne vidi da bi mu itko mogao pomrsiti planove za još četiri godine Banovine. 

U dobrom raspoloženju Nevenku su fotografirali na štandu HDSSD-a strateški postavljenom taman pred sjedištem Kerumovog HGS-a. Jučer im je kandidature potpisao Kerum, a danas Nevenka. HDSSD je istaknuo Hrvoja Tomasovića kao kandidata za gradonačelnika, dok će Luka Roguljić ukrstiti koplja upravo s Nevenkom. 

Uskoro se skidaju rukavice

Kako dobri običaji nalažu, u Splitu ovih dana svi svima potpisuju kandidature. Pakt o nenapadanju možda će potrajati još koji dan, a onda, kako se izbori budu bližili, očekuje se sve žešća retorika.

Kerum se uzda u Zapadnu obalu, Tuđmana i križ, koji je ovih dana naišao na problema oko smještanja i podesta koji ne bi smio biti previsok. Ministarstvo kulture propisalo je stroge uvjete, situacija se zakomplicirala pa križ, po svemu sudeći, ipak neće biti gotov do izbora. Opet dobro Kerumu. Eto još jednog argumenta zašto bi ga sugrađani trebali birati za još jedan mandat. Da postavi križ. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.