Spomen ploča Jadranke Kosor

JADRANKA Kosor konačno ima nešto samo svoje.

Nešto posvećeno samo njoj, njezinoj veličini, dobroti, plemenitosti. Neko mjesto na kojem se govori samo o njoj i gdje ne mora zasluge dijeliti ni sa kim drugim, ni sa strankom, ni sa šefom stranke, ni sa svojim podređenima.

Nakon Vjesnika i Dnevnika, web stranica

Onako  kako su donedavno izgledale naslovnice Vjesnika i minute središnjeg Dnevnika, sada izgleda web stranica jadrankakosor.hr, namijenjena unutastranačkim izborima u HDZ-u. To nije samo njezina propaganda, nego spomen ploča. Dovoljno je baciti pogled na naslovnicu i odmah će vam biti jasno o čemu se radi.

Vukovarski branitelj Tihomir Purda kaže kako "beskrajno vjeruje njihovoj kumi, za nju bi i krvi dao". Uz sliku Kosorice s bebom u rukama.

Jasminka Stričević, prijateljica iz djetinjstva, kaže kako je "Jadranka nježna i emotivna osoba, požrtvovna u svom poslu".

Borila se kao lavica

Iz Cvjetnog doma iz Šibenika stižu stihovi slijepe starice za Jadranku Kosor, a iz udruge SANUS poručuju da se djeca raduju ponovnom susretu s Jadrankom Kosor.

Predsjednik udruge poginulih branitelja Ivan Cindrić poručuje: "Kao lavica borila se za prava branitelja i roditelja poginulih". "Ljudske kvalitete Jadranke Kosor su nesporne, a HDZ zaslužuje dobrog vođu jer je to stranka koja je zajedno s predsjednikom Tuđmanom izborila Hrvatsku", kaže on.

A svoju ciglicu u izgradnju monumentalnog spomenika predsjednici HDZ-a ugradio je i vaterpolist Perica Bukić. "Gđa. Kosor provela je reforme ključne za budućnost".

Njezina slika je njezin program

Oni koji se možda pitaju gdje je njezin program za unutarstranačke izbore, trebali bi shvatiti da je upravo to njezin program. Za one znatiželjne, pak, u ćošku naslovnice nalazi se mala kućica nazvana Odrednice programa Jadranke Kosor, ali to je bolje ne otvarati. Jer bi se nesretnici mogli naći pod nezaustavljivom lavinom fluskula.

Ali to ionako nije namijenjeno javnosti, već samo i jedino Jadranki Kosor. Da si podigne raspoloženje i samu sebe podsjeti na to koliko je dobra, plemenita, osjećajna, požrtvovna... Prava lavica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.