Šošo izašao iz zatvora, platio jamčevinu od 200 tisuća kuna

SINIŠA ŠOŠO položio je jamčevinu od 200 tisuća kuna te bi za koji minut trebao napustiti splitski zatvor Bilice. Zahvaljujući ažurnosti svog odvjetnika Jadrana Franceschija iza rešetaka je proveo manje od dva dana!

Brzo i elegantno

Šošo je položio jamčevinu i obećao da će biti na raspolaganju Državnom odvjetništvu koje protiv njega vodi istragu zbog napada na Antu Cigu Marinovića, bivšeg Hajdukovog kućnog majstora i velikog prijatelja izbornika Igora Štimca. Cigo je napadnut u zahodu kafića Tenis na splitskim Firulama, navodno se iza svega krije priča o Šošinom pulenu, bivšem Hajdukovcu Dinku Trebotiću.

Šošo se tako relativno brzo i elegantno izvukao iz nevolja, a cijeli tretman očekuje i njegovog vjernog partnera Velibora Momčilovića, kojem je sudac istrage Mlađan Prvan također odredio zatvor zbog napada na Cigu Marinovića.

Zatvor čeka Momčilovića

Za razliku od Šoše, koji je policajce dočekao u Zagrebu, Momčilović nije dostupan jer je cijeli ovaj tjedan zauzet poslovnim obavezama na relaciji Beograd - Istanbul - Atena - Malta. Kako doznajemo od njegovog branitelja Nediljka Ivančevića, u Hrvatsku bi se trebao vratiti najkasnije do utorka. Pretpostavlja se da ni Momčilović ne bi trebao imati većih problema skupiti traženih 200 tisuća kuna.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.