Šef opere splitskog HNK pretučen pred stanom na Žnjanu: Slomili mu nos, izbili zube

ŠEF SPLITSKE Opere Ivica Čikeš napadnut je, kako doznajemo, jutros oko 3 sata pred stanom na Žnjanu. Čikeša je izudarala grupa napadača. Navodno se radi o čak šestorici jačih momaka, koji su ga dočekali u klasičnoj sačekuši. 

Policajcima u postaju prvak banuo sav krvav

Napad je prvak splitske opere prijavio najbližoj policijskoj postaji na Mertojaku, koja je udaljena svega par stotina metara od mjesta napada. Službenici su se prilično iznenadili kada su na vratima u sitan sat ugledali poznato lice s kazališnih dasaka. Prizor nije bio ugodan, jer je Čikeš bio obliven krvlju.

Trenutno je u bolnici, utvrđuju mu ozljede, a na mobitel se ne javlja. Policija traga za napadačima. Imaju problema jer Čikeš nije kooperativan. U napadu je ostao bez mobitela, novca i fotoaparata.

Hoće li se večeras održati druga večer Gala Verdija?

U splitskom HNK-u zasad nemaju nikakvih informacija o napadu na ravnatelja Opere. Zbog Čikešovog zdravstvenog stanja upitno je hoće li moći nastupiti na večeri arija Gala Verdi, koja je sinoć također održana. Čikeš je kao i obično plijenio svojim sigurnim nastupom, kolege su sada zabrinute kako će bez njega na scenu. Vjerojatno nikako...

Udarali ga po glavi

Prema neslužbenim informacijama, Čikeš je sve udarce dobio u - glavu! Ima nekoliko podljeva po licu, slomljen mu je nos, moguće izbijena i dva zuba. S Hitnog kirurškog prijema prebačen je na Odjel uha, grla i nosa. Moguće je da će ga pustiti nakon što mu saniraju ozljede, jer Čikeš unatoč silnim udarcima koje je primio po glavi navodno nema potres mozga... 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.