Robert Matijević: Želim samo svoje dijete!

Screenshot: Media centar Beograd

ROBERT MATIJEVIĆ u Beogradu održao je press konferenciju na kojoj je ispričao kako je došlo do toga da je ostao bez djeteta.  On tvrdi da je njegova bivša supruga Nataša obmanula cjelokupnu hrvatsku i srpsku javnost te traži da mu se kćer vrati. Podsjetimo, Nataša Matijević pobjegla je prije tri godine u Ljig i tvrdi da je bila zlostavljana.

Matijević optužbe opovrgava i sve što želi je da dobije nazad svoju kćer.  "Kad smo bili u braku jedva sam čekao da dođem s posla, da uzmem svoju Reu i da budemo prava obitelj", kazao je Matijević dodajući kako nije bio anđeo, ali da nije bio ni zlostavljač. "Nisam bio savršen muž, nisam bio anđeo, ali ljudi se posvađaju, to je nešto najnormalnije u svakom braku", govori Matijević i  pokazuje dokument iz bolnice te pojašnjava: "S tim je dokumentom izmanipulirana cjelokupna javnost".

Priča kako su se jedne noći posvađali te da je uzeo Reu i otišao na spavanje. Drugi dan, bila je subota, nakon posla došao je kući a Nataša mu je rekla da je bila u bolnici. "Žalila se tjedan dana da je nešto boli, da misli da bi trebala ići na slikanje nosa, ja sam je uputio kod prijateljice, no ona je otišla te noći na Hitnu. Pokazala mi je nalaz, a ja ne da sam ostao šokiran, nego nisam znao što bi rekao. Nataša, što ti ovo znači, pitao sam. Na nalazu piše da je dobila udarac od supruga u nos! Ne piše čak da je ona to rekla, već je to bila konstatacija liječnika! Imala je edem koji je mogao nastati od bilo čega, a nije bilo čak ni hematoma, koji bi bio prisutan da je bilo udarca. Nataša ja u dvije godine imala nekoliko teških operacija, u trenutku kad sam je navodno udario ona je imala nekakve šrafe od tih operacija, da sam je dotaknuo, pa što bi joj se dogodilo?".

Matijević je ispričao i kako je nelogično da je bolnica o navodnom nasilju policiju obavijestila tek tri mjeseca kasnije, iako je dužna to učiniti u roku od 24 sata!.

Robert Matijević dalje  tvrdi da je sa Natašom bio u kratkoj i burnoj vezi tijekom koje je ona ostala u drugom stanju, a pokazao je i SMS poruke za koje tvrdi da mu ih je slala Nataša, kada je zatrudnjela, a u kojima navodi da je zakazala abortus jer ne želi roditi.

Matijević je odbacio i  navode svoje supruge da joj je uzeo putovnicu da nije mogla nigdje otputovati i da je bila zatvorena u kući, navodeći da je nekoliko puta dolazila u Srbiju i prešla granicu, a što je veoma lako provjeriti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.