Problemi u supetarskom sudu: Priveli oca sudske savjetnice zbog napada na sutkinju i prijetnje

Foto: Google Street View

NASTAVNIK tjelesnog odgoja iz Supetra priveden je danas u Split zbog napada na Antonelu F., sutkinju supetarskog Općinskog suda. Navodno ju je sinoć sačekao nakon pilatesa te joj zaprijetio i ošamario je. Navodno je zaprijetio i njezinom mentoru, tj. predsjedniku Županijskog suda u Splitu Marijanu Miletiću.

Izvanredni nadzor

Sve se dogodilo jučer nakon što je predsjednik Miletić stigao u izvanredni nadzor supetarskog suda vezano za postupanje kćeri osumnjičenog za napad i prijetnju. Kako neslužbeno doznajemo, nadzor je obavljen nakon što je predsjednik Miletić dobio saznanja da je kćer osumnjičenog, inače, sudska savjetnica na supetarskom sudu, uzela u rad predmet preko reda, koji uopće nije zadužila ona, već savjetnica kojoj je mentorica sutkinja Antonela F.

Mjera opreza umjesto pritvora

Osumnjičeni se branio da nije udario sutkinju Antonelu F. Državno odvjetništvo zatražilo je da ga pritvore, no izrečena mu je mjera opreza zabrane približavanja i kontaktiranja svjedoka. Cijeli slučaj oko uočenih nepravilnosti u radu sudske savjetnice bit će predan Državnom odvjetništvu da se utvrdi postoje li elementi kaznenog djela.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.