Preokret u slučaju Core Medie: I novinarka Dijana Čuljak pod istragom?

Screenshot: HRT (Arhiva)

ZAGREBAČKO Županijsko državno odvjetništvo istražuje moguću upletenost novinarke Dijane Čuljak u slučaju Core medije! Naime, prema neslužbenim informacijama Čuljak bi se u ovom slučaju mogla naći na optuženičkoj klupi zajedno sa svojim bivšim suprugom Vladimirom Šelebajem.  
 
Naime, u Core Mediji Šelebaj je bio direktor, a Čuljak je posjedovala 50 posto vlasničkog udjela. Vladimir Šelebaj rekao je to na suđenju u procesu protiv Siniše Svilana kako je upletenost Čuljak u poslove Core medije vidljiva i iz ugovora o tajnom društvu kojeg su potpisali. 
 
"Core Media ne bi bila osnovana da Čuljak i Softić nisu već ranije sa Svilanom dogovorili sve oko plasmana emisija", rekao je Šelebaj u sudnici prošlog tjedna. No, takve tvrdnje opovrgnula je njegova bivša supruga. 
 
"Nikad se nisam bavila poslovanjem Core Medije", rekla je Čuljak o optužbama svog bivšeg supruga dodajući kako je ured te firme svojedobno bio u kući koju je dijelila s Šelebajem, ali tvrdi da u ured nije zalazila.
 
"Šelebaju sam vjerovala i puno sam toga potpisala. Ali ugovor o tajnom društvu Core Media nisam nikad vidjela i ako sam ga potpisala to je bilo nesvjesno", rekla je Čuljak kao svjedok u istom procesu protiv Svilana. 
 
Podsjetimo kako je nedavno tužiteljstvo povuklo optužnicu protiv Šelebaja za izvlačenje 16 milijuna kuna iz Core medie. Navodno je tome razlog što bi se optužnica uz Šelebaja te Tončeka Mandića, Igora Šumakovića, Vlade Bučana i Marija Cikača dopunila još s imenom Dijane Čuljak. 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.