Potraga za višestrukim ubojicom: Ubio dvije djevojčice i četiri mladića

Screenshot: YouTube

RUSKI mediji prenose informaciju kako je danas 32-godišnji Sergej Pomazun ubio šestero ljudi te jednog ranio u blizini trgovine oružje u gradu Belgorodu. Ubojica se navodno dovezao ispred trgovine s luksuznim BMW-om te otvorio vatru iz automatskog oružja. 
 
Ubijene djevojčice su imale između 14. i 16. godina, a četiri ubijena muškarca imali su između 28 i 45 godina. Iako je poznat identitet počinitelja, još uvijek nije došlo do uhićenja, a policija je objavila fotografiju ubojice za kojim traga. 
 
Navodno je policija opkolila stan u kojem prebiva 32-godišnji Pomazun, no ondje ga nisu zatekli. Isto tako policija je pronašla i BMW. Agencija Anadolija prenosi izjavu glasnogovornika policije u Belgorodu Alexei Pomorova koji je kazao da je napadač kupio vatreno oružje u trgovini gdje se prodaje oprema za lov. Napadač je bivši osuđenik, a među šest osoba koje je usmrtio nalazi se i 14-godišnja djevojčica. Rekao je i da razlozi napada još uvijek su nepoznati. 
 

 
Ruska agencija Interfax objavila je kako je Pomazun bio višestruko osuđivan. Ubojica je tako ima četiri sudske presude i to gotovo sve zbog krađe. I ruski predsjednik Vladimir Putin oglasio se o ovom slučaju rekavši kako prati situaciju te da će počinitelj uskoro biti priveden pravdi. 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.