Pet studenata izbodeno na smrt na kućnom tulumu u Calgaryju

Screenshot: CBC

PET studenata ubijeno je na kućnom tulumu u kanadskom Calgaryju gdje su studenti slavili zadnji dan semestra, prenosi CBC.

Osumnjičeni muškarac je prvotno pobjegao, ali je uz pomoć pasa tragača ulovljen 40 minuta kasnije u blizini mjesta ubojstva. Prevezen je u bolnicu zbog ugriza psa.

Državna televizija CBC je navela da je osumnjičeni sin policijskog časnika grada, što šef policije nije želio potvrditi.

"Pozvan na zabavu, osumnjičeni je stigao kasno. Predstavio se nazočnima, izvukao veliki nož i napao žrtve", objasnio je šef policije na konferenciji za novinare.


Ubojica je studente napao nožem, a među ubijenima je i jedna ženska osoba. Tulum s velikim brojem osoba trajao je nekoliko sati, a napad se dogodio u utorak oko ponoći. 

Zasad nije poznat motiv ubojstva, a policija provodi razgovore sa svjedocima. Mjesto nesreće nalazi se u blizini Sveučilišta u Calgaryju.

Tri osobe preminule su na mjestu događaja, dok su preostale dvije kasnije preminule u bolnici. Još jedna osoba je zadobila lakše ozljede.

Identitet žrtava još nije poznat i nije jasno jesu li bili studenti sveučilišta u Calgaryju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.