Pas Ante Marinovića ugrizao 75-godišnjaka u Zenti

Foto: Wikipedia

PAS Ante Marinovića, prijatelja Igora Štimca i žrtve napada Siniše Šoše i Velibora Momčilovića, ugrizao je popodne u splitskoj lučici Zenta 75-godišnjeg prolaznika. Da je čovjek ugrizen u natkoljenicu i da je potražio liječničku pomoć, potvrdili su nam u splitskoj policiji. Za vlasnikom psa, kažu, još tragaju.

"Ništa nisam vidio"

Čuli smo se s Marinovićem, koji kaže da je pas, belgijska ovčarka Lady, stara tri godine, bila privezana kod njegovog broda i da on osobno nije vidio čovjeka koji je nastradao.

"Meni se nije javio, a ja sam bio u brodu tako da ništa nisam vidio. Koliko su mu rekli, pas ga je dohvatio ispod stražnjice. Više kao da ga je ogrebao, nego ugrizao. Nije krvario. Pas je inače cijepljen i apsolutno uredan, nije dosad imao nikakvih divljačkih ispada. Ne znam što je taj čovjek s njim radio", kaže Marinović, koji je nedavno svjedočio na suđenju Hajdukovim direktorima Vedranu Rožiću i Ivanu Buljanu, vezano za poslovanje "bilih" i prve polovice 90-ih.

"Šošo i Momčilović napali su me da upute poruku Igoru Štimcu"

Razočaran je što još nema presude u slučaju napada Šoše i Momčilovića u zahodu kafića Tenis na splitskim Firulama.

"Nisu me ni zvali na raspravu, ali sam ja doznao kada se održava. Već godinu dana ništa se nije dogodilo. Ja sam svjedočio i kazao kako me u zahodu napao Šošo. S njim sam se pohrvao, a onda je došao Momčilović i zadao mi šest, sedam udaraca u glavu. Ne znam koji je motiv bio nego da se uputi poruka mom prijatelju Igoru Štimcu. Ovi su bili nezadovoljni što ne stavlja njihove igrače u reprezentaciju", kaže Marinović.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.