Ostvarite san: Traže se budući kontrolori zračnog prometa

Foto: freeimages.com

HRVATSKA kontrola zračne plovidbe objavila je oglas za izbor polaznika programa osposobljavanja za kontrolore zračnog prometa.

Bit će primljeno ukupno 20 osoba, na radna mjesta u Zagrebu, Dubrovniku i Zadru.

Osnovni uvjeti su: završena najmanje četverogodišnja srednja škola, aktivno znanje hrvatskog i engleskog jezika, državljanstvo Republike Hrvatske ili druge članice EU, najmanje 19, a najviše 26 navršenih godina, te izvrsno zdravstveno stanje.

"Ako si samouvjeren i odlučan, donosiš brze i točne odluke, imaš odlično pamćenje, percepciju i pažnju, samomotiviran si, odgovoran, dobro poznaješ engleski jezik, timski si igrač, imaš visoku toleranciju na stres, odlično se snalaziš u vremenu i prostoru te si izvrsnog zdravlja…, prijavi se i postani kontrolor zračnog prometa!", navodi se u oglasu.

Nakon završenog osnovnog osposobljavanja (basic training), kandidati će se sukladno procjeni i potrebi poslodavca usmjeriti na "rating training" za oblasnog kontrolora (radno mjesto u Zagrebu) ili toranjskog kontrolora (s radnim mjestom u Dubrovniku, Zadru ili Zagrebu), navode iz HKZP-a.

Oglas je otvoren do 23.9.2015. a sve potrebne informacije možete pronaći na linku.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.