Opljačkana Kerumova vila na Mejama: Fani ostala bez nakita, on bez novca

PROVALJENO je u Kerumovu vilu na Mejama! Ne znaju se detalji, no zna se da je Fani ostala bez zlatnog nakita, a Kerum bez gotovine. Kolika je šteta policija nije htjela otkriti, kako se ne bi otežala kriminalistička obrada, odnosno, poremetili rezultati poligrafa, kada se i ako nađu počinitelji...

Kad ih ščepa, iščupat će im gučak

Provala je, doznajemo u splitskoj policiji, počinjena tijekom noći. O tome su ih izvijestili u 4 sata ujutro. Kerum nije bio raspoloživ za komentar, ali nema sumnje da će lopovima, kada ih ščepa, iščupati gučak. Možemo samo zamisliti kako se Fani uzrujala kada je doznala što se dogodilo u njihovom ljubavnom gnijezdu na Meštrovićevom šetalištu. Čini se da su provalnici obavili svoj posao dok je spavala, Kerum je vjerojatno bio u noćnom provodu. Kuća je, inače, pod video nadzorom, a navodno ima i alarm tako da se postavlja pitanje kako su lopovi obavili svoj posao. Susjedi nisu ništa čuli.  

Istragu vodi smijenjeni šef Gospodarskog odjela koji nije našao kriminal u škveru

Nastavlja se tako zla kob splitskih gradonačelnika. Naime, prošle zime opljačkan je i Kerumov prethodnik Ivan Kuret, a provaljeno je i u vilu poznatog skladatelja Tonča Huljića.

Policija do danas nije našla počinitelje. Valjda će biti uspješniji u slučaju provale u Kerumovu vilu.

Među inspektorima koji su stigli na očevid kod Keruma je i Ivan Lozić, bivši šef Odjela gospodarskog kriminaliteta, koji svojedobno nije uspio pronaći elemente kaznenog djela u istrazi velike afere Wessels u splitskom škveru.

Kerum omražen u Splitu otkako je pokušao izvršiti puč u Hajduku

Gradonačelnik je posljednjih dana izuzetno omražen u Splitu. Otkako je kaubojski upao u Hajduk i pokušao izvršiti puč te smijeniti legalno postavljeni Nadzorni odbor na čelu s Josipom Paladinom, izgubio je valjda i posljednje simpatije koje je imao kod dijela sugrađana. Ostali ga preziru još od ranije... Tko zna, možda se i provalniku smučilo...

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.