ORYX Rent a car ponovno najbolji!

Foto: Press fotografija
 

PREMA rezultatima najnovijeg istraživanje najboljeg omjera cijene i kvalitete proizvoda i usluga namijenjenih poslovnim korisnicima, ORYX Rent a car ponovno je, već drugi puta zaredom, pobjednik u kategoriji "Davatelj usluga rent a car-a za poslovne korisnike i tvrtke".

Prvi puta je titulu u navedenoj kategoriji ORYX ponio u Best Buy Award istraživanju za period 2012/2013. U međuvremenu, od strane poslovnih korisnika ocijenjen je i kao najkvalitetniji davatelj rent a car usluga čime je zaslužio i titulu "QUDAL - Br. 1 u kvaliteti" te Superbrands i Superbrands green.

Najnoviji uspjeh ORYX Rent a car-a i medalja Best Buy Award 2014/2015 rezultat je  predmetnog istraživanja Best Buy Award 2014/2015 švicarske kuće ICERTIAS  provedenog u siječnju 2014. na uzorku od 1.200 ispitanika.
Pitanja u anketi bila su otvorenog tipa, odnosno ispitanicima nisu bili ponuđeni odgovori, već su slobodno mogli sami navoditi nazive proizvođača proizvoda odnosno davatelja usluga namijenjenih poslovnim ljudima koji, prema njihovom iskustvu, nude najbolji omjer cijene i kvalitete na hrvatskom tržištu.

"I prije dvije godine prilikom uručenja ovog istog priznanja rekao sam kako ovo nije samo laskava nagrada već i snažna obveza prema našim korisnicima za budućnost. Drago mi je da su prvenstveno naši djelatnici to prepoznali kao izazov i još jednom dokazali našim korisnicima da nam je njihovo zadovoljstvo na prvom mjestu prioriteta. Hvala svim našim zaposlenicima koji su pridonijeli ovom uspjehu." - izjavio je prilikom dodjele certifikata Ivan Zubak, predsjednik Uprave ORYX Grupe.

Osnovni je cilj istraživanja bio taj, da se dobije uvid u iskustvo i percepciju stanovnika Republike Hrvatske o robnim markama proizvoda i usluga te proizvođača i trgovaca za koje se smatra da daju najbolji omjer cijene i kvalitete (tzv. best buy) od strane korisnika, ali i prema percepciji onih koji nužno nisu korisnici, ali imaju relevantno mišljenje na osnovi iskustva njima bliskih osoba (kolege, prijatelji, rodbina i sl.).

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.