Natječaj: Fond za zaštitu okoliša sufinancira energetske certifikate zgrada

Foto: Arhiva

FOND za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost raspisao je natječaj za sufinanciranje energetskih pregleda i energetskog certificiranja zgrada.

Pravo na sredstva Fonda koja se dodjeljuju putem financijskih pomoći, subvencija i donacija mogu ostvariti jedinice lokalne i regionalne samouprave, trgovačka društva, upravitelji zgrada, ustanove, institucije, organizacije civilnoga društva i druge pravne osobe.
 
Natječajem je obuhvaćen energetski pregled građevina (uključujući javnu rasvjetu) i energetsko certificiranje zgrada u vlasništvu jedinica lokalne i regionalne samouprave; u vlasništvu pravnih osoba iz komercijalnog sektora, uključujući i sektor industrije; u vlasništvu ustanova i institucija, organizacija civilnoga društva i sl. te postojećih stambenih zgrada u vlasništvu fizičkih osoba, sukladno obvezama propisanim Pravilnikom o energetskim pregledima građevina i energetskom certificiranju zgrada.
 
Natječaj, uvjeti prijave i prateći dokumenti mogu se naći na web stranici Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost www.fzoeu.hr , a rok za prijave je 60 dana od objave Natječaja.
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.