Kerum nastavio rasprodaju: Net preuzeo TV Dalmaciju

KERUM nastavlja rasprodaju svog poslovnog carstva. Nakon trgovina, na red su došli i mediji. Kako neslužbeno doznajemo, Kerumova TV Dalmacija otišla je Nezavisnoj televiziji iz Kutine. Detalji pregovora zaključenih prošlog tjedna nisu poznati, no Kerum nije baš previše utržio. Za svoju televiziju, na kojoj je obznanio i spektakularnu vijest o vezi s Fani, dobio je navodno svega par stotina tisuća eura. Nije puno, jer televizija i nije nešto. Oprema definitivno nije posljednja riječ tehnike, a novi vlasnik treba preuzeti i dugove koji su ostali za Kerumovim menadžmentom.

Riješio se nepotrebnog balasta

Prodajom TV Dalmacije Kerum se zapravo riješio nepotrebnog balasta, kojeg je na sebe natovario dok je još bio na vrhuncu. Nekog ekstra kvalitetnog programa nismo baš vidjeli, zapravo su najgledanije emisije bile one s Kerumom. Gradonačelnik je u nastupima na svojoj televiziji naprosto briljirao. Voditelji bi mu uvijek pružili sjajnu priliku da se do kraja opusti i svojim jedinstvenim stilom izrazi što mu je na duši.

U posljednje vrijeme stvari na TV Dalmaciji nisu bile najblistavije. Kako je slabila Kerumova financijska moć, slabila su i ulaganja, a na nekakvu konkretniju zaradu od oglašavanja teško je bilo računati u gospodarski potpuno devastiranoj županiji.

Formula i ljetni program

Novi direktor TV Dalmacije trebao bi biti Zoran Kovačić, jedan od suvlasnika NET-a. TV Dalmacija od prije par tjedana prenosi utrke Formule 1, koje je dosad prenosila konkurentska TV Jadran. Poslovni plan je usko povezivanje dvije televizije te razmjena snimljenih materijala. Planira se i da NET osnaži svoje prisustvo u ljetnoj sezoni svojom ekipom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.