Kandidati za zagrebačkog gradonačelnika na Cvjetnom dolaze dati podršku Udruzi za sindrom Down

Foto: Promo plakat

USUSRET Svjetskom danu Downovog sindroma, koji se obilježava 21. ožujka, danas će se na zagrebačkom Cvjetnom trgu od 10 do 15 sati prodavati karte za dobrotvorni koncert pod nazivom "Sunčana strana dlana" koji će održati u utorak.

Kako je najavila predsjednica Udruge za sindrom Down Natalija Belošević: "Imat ćemo štand na kojem ćemo prodavati karte za koncert koji će se održati 19. ožujka u Hypo centru u 20 sati. Na štandu će nam karte prodavati karte poznate zvijezde, političari, glumci, pjevači koji će nastupiti na koncertu, poput Bojana Jambrošića, Teške industrije, Sandija Cenova i ostalih", rekla je Belošević.

Podršku obilježavanju Svjetskog dana Down sindroma dali su svi kandidati za gradonačelnika grada Zagreba (Bandić, Mađerić, Ferdelji, Vukušić i Ostojić), te se između 12 i 13 sati očekuje i njihov dolazak na štand.

Pozivanjem svih kandidata za gradonačelnike da se uključe u akciju iz Udruge žele upozoriti da se od njih očekuje da u svoje programe uključe i odnos Grada Zagreba prema osobama s invaliditetom i poteškoćama u učenju, posebno program inkluzije - poticanje zapošljavanja osoba s invaliditetom u gradskim tvrtkama te poticanje školovanja u redovnom školskom programu. Za kraj i poziv svim Zagrepčanima.

"Pozvala bih sve građane da dođu danas od 10 do 15 i podrže akciju. Povodom akcije otvoren je i broj telefona 060 9200 na koji građani mogu Udruzi donirati pet kuna", istaknula je Belošević.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.