Isplata štediša Centar banke: U poslovnicama Croatia banke moguća isplata bez prethodne najave

 Foto: scx.hu

U POSLOVNICAMA Croatia banke isplate obeštećenja depozitarima Centar banke mogu se obaviti odmah po predanom zahtjevu bez prethodne najave. Croatia banku imenovala je Državna agencija za osiguranje štednih uloga i sanaciju banaka (DAB) jednom od isplatnih banaka za isplatu obeštećenja osiguranih depozita Centar banke, priopćeno je iz Croatia banke.

Deponenti, vjerovnici Centar banke d.d. Zagreb, pozvani su 18. rujna na podnošenje zahtjeva za isplatu obeštećenja u podružnicama i poslovnicama Croatia banke od 19. rujna 2013. godine do 19. rujna 2014. Isplate u poslovnicama Croatia banke od prvog dana teku neometano i bez duljeg čekanja.
 
U Republici Hrvatskoj osigurani su svi depoziti fizičkih osoba, malih poduzetnika i neprofitnih institucija do 100.000,00 EUR u kunskoj protuvrijednosti, a sustav osiguranja uključuje depozite domaćih i stranih deponenata. Na ovaj način osigurani su depoziti po poslovnim računima, depoziti na deviznim računima, štedni depoziti po viđenju i oročeni depoziti. Isplate obeštećenja su u domaćoj valuti.
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.