Dobar mamac, loš ulov: Korisnici mjesecima čekaju obećane tablete, optužuju HT za prevaru!

Foto: Arhiva

BLAGDANSKA ponuda Hrvatskog telekoma (HT) kojom se korisnicima uz pojedine pakete nudilo i povoljne tablete pokazala se kao "dobar mamac". No, mnogim je korisnicima ova ponuda ostavila gorak okus u ustima, budući da na isporuku tableta čekaju već mjesecima!

Naime, HT za unosnu ponudu nije osigurao dovoljnu količinu tableta, a čekanje na isporuku novih traje, traje i traje... Ogorčeni građani HT optužuju za prevaru i mnogi već lagano gube živce kad je riječ o čekanju obećanog tableta:

"Zanima me gdje je zapelo s isporukom tableta s obzirom da sam za uslugu MAX2 ugovor potpisao još 20. studenog 2012. i obećan mi je tablet uz ugovor? Naravno, tablet još nije isporučen."

"Pošto vidim da ste u mogućnosti provjeriti faze isporuke tableta, u kojoj fazi je isporuka mog? Danas, sutra, prekosutra, za mjesec, dva... samo nemojte reći u najkraćem mogućem roku jer taj rok traje već tri mjeseca, kao što i vrapci na granama znaju... da se ne ponavljamo..."

"T-com želi prevariti građane. Evo, konkretno, ja sam potpisao ugovor 5. siječnja 2013. godine za MAX3 uslugu na dvije godine i uzeo tablet Huawei MediaPad 7 Lite koji do danas nisam dobio. Naravno, prvo je bilo rečeno do sredine veljače, pa do kraja veljače, sad je već do sredine ožujka..."
, samo su neki od komentara ogorčenih korisnika.

HT: Raspoložive količine tableta su u vrlo kratkom roku potrošene


"Tijekom kampanje za MAX2 i MAX3 pakete korisnici su imali mogućnost povoljnije kupnje tableta. Obzirom na veliki interes korisnika raspoložive količine tableta su u vrlo kratkom roku potrošene te smo od dobavljača zatražili dodatne količine. Korisnike smo prilikom kupovine usluge obavijestili o tome kako će na isporuku tableta trebati pričekati te, ovisno o tome kada su predavali zahtjev, komunicirali smo im približan datum isporuke uređaja.

Ovisno o tabletu koji su naručili, korisnici isti i dobivaju. Najveća količina tableta je već isporučena, a manjem broju korisnika koji čekaju tableti bi trebali biti isporučeni unutar nekoliko dana, o čemu smo ih i obavijestili putem SMS-a. I ovom prilikom korisnicima se iskreno ispričavamo te ljubazno molimo za razumijevanje", komentirali su cijelu zbrku iz HT-a.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.