Bujanec verbalno napao novinara Indexa

Screenshot: Index; Video: Dario Dalmacija/Index

OSUĐENI desničar Velimir Bujanec danas je ničim izazvan verbalno napao novinara Indexa Darija Dalmaciju dok je pratio odmjeravanje između "šatordžija" i građana kojima je pun kufer istih. Bujanec je našeg novinara pokušao spriječiti u snimanju izjave Josipa Klemma, dobacivši mu da tamo nema što raditi.



"Idi tamo! Ti si s njima doš'o," viknuo je tv voditelj čiju su emisiju donekle proslavili krajnje opskurni gosti i vucaranje po medijima nakon afere s plaćanjem prostitutke kokainom zbog koje je nakon nagodbe sa USKOK-om osuđen na 10 mjeseci zatvora uvjetno s rokom kušnje od tri godine.

> Bujanec priznao da je kokainom plaćao seks i nagodio se sa USKOK-om na uvjetnu kaznu


Obučen u spitfire jaknu i okićen amblemima, Bujanec je primijetio press iskaznicu Indexovog novinara, što je, kako se čini, bilo dovoljno da krene s vrijeđanjem.

"Izgledaš k'o da te voda donijela," rekao je i potom počeo mrmljati optužbe o pedofiliji.

Uskoro se oko našeg novinara sjatila čitava grupa rabijatnih osoba govoreći mu da se makne i snima prirodu, dok je Bujanec, koji je, podsjetimo, s predsjednicom slavio pobjedu u stožeru HDZ-a, ali bio i gost na inauguraciji, nastavio s dobacivanjem uvreda i besmislica ne samo njemu već i onima koji su protiv šatoraša.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.