Brat ubijene Meksikanke onesvijestio se u mrtvačnici: Molim vas, pronađite ubojicu!

"MOLIM vas, pronađite krivca za smrt moje sestre", poručio je u svom prvom pojavljivanju u javnosti Emanuel Macedo, brat 31-godišnje Meksikanke Selene Margarit Graciano Macedo koja je prije četiri dana pronađena mrtva na Marjanu.

Emanuel je danas u pratnji meksičkog konzula u Hrvatskoj Marina Bosotina i dvoje svojih prijatelja stigao na odjel patologije splitskoga KBC-a kako bi identificirao tijelo svoje sestre. Kako nam je rekao konzul Bosotina, sve do danas Emanuel nije želio povjerovati da se radi o njegovoj sestri, pa je današnje saznanje za njega bio popriličan šok.

Od šoka se onesvijestio u mrtvačnici

Kad je ušao u obdukcijsku dvoranu i vidio tijelo svoje sestre, potreseni Emanuele se od šoka srušio i izgubio svijest, javlja RTL. Trebalo mu je nekoliko sati da dođe k sebi, nakon čega je odlučio dati izjavu novinarima.

"Odlučio sam dati izjavu zbog sebe i svoje obitelji samo da bih vam rekao da smo mi dobri ljudi, nikada nismo nikoga povrijedili. Radimo mnogo da bismo mogli sebi priuštiti ovakvo putovanje, putovanje našeg života", rekao nam je odmah na početku Emanuel, koji nije želio da ga se fotografija i snima kamerama jer kaže da ne želi da njegova majka to gleda prije nego on dođe kući u Meksiko.

"Nažalost, ova noćna mora neće danas završiti"

"Moja sestra i ja uvijek smo bili zajedno od kada smo bili djeca i ovo putovanje značilo nam je mnogo. Upravo zato se nadam se da ćemo od Boga i od samog života dobiti odgovore zašto se dogodila ova strašna tragedija. Možda to nikada nećemo saznati", rekao je Emanuel dodavši kako bi samo želio znati razlog kako bi razumio zašto se ovo dogodilo.


"Drugu stvar koju želim reći, molim vas prestanite s lošim vijestima, jer nažalost ova noćna mora neće danas završiti", rekao je u suzama Emanuel i uputio apel.

"Nemam riječi kojima bih opisao bol koju mi je uzrokovao ovaj događaj. Ovo je uništilo naš život na sve moguće načine, koji ne možete zamisliti. Moj život, život moje majke, naših prijatelja - svih. I zato vas molim - i policiju i Vladu, molim vas, napravite pravednu stvar - nađite krivca. Nema pravde dok ne pronađemo osobu koja je ovo učinila. Mi smo dobri ljudi i ovo je uništilo naše živote zauvijek", istaknuo je Emanuel.

Konzul Bosotina potvrdio nam je da su se sa liječnicima dogovorili kako će se tijelo nesretne Meksikanke u domovinu prenijeti 30. kolovoza. Policija je i dalje vrlo tajanstvena što se tiče bilo kakvih informacija o eventualnim sumnjivcima i počinitelju ili počiniteljima okrutnog ubojstva, no kako doznajemo, sumnja istražitelja okrenula se navodno prema nepoznatom manijaku koji je u nekoliko navrata već napadao žene na Marjanu. Neslužbeno doznajemo kako je je u tijeku pregled snimaka kamera koje su prije sedam dana probno postavljene na području Marjana.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.