Atentat na vlasnika Studenca: Jozo Milavić ranjen u obje noge, napadač pobjegao!

Foto: Mario Strmotić/HaloPix/PIXSELL

VLASNIK Studenca Jozo Milavić ranjen je večeras oko 20.30 sati u pucnjavi u Omišu na predjelu Ribnjak! Kako doznajemo, Milaviću su propucane obje noge te je prebačen u splitsku bolnicu. 

Policija je šturo izvijestila o događaju, nisu naveli tko je ranjen, kao ni okolnosti pod kojima je došlo do pucnjave, ali su nam potvrdili da tragaju za dvije osobe koje povezuju s događajem.

Sačekuša za vlasnika Studenca

Čini se kako je riječ o klasičnoj sačekuši i kako su atentatori bili dobro upoznati s kretanjem i navikama gazde Studenca.

Milavića je, naime, napadač sačekao pred poslovnim centrom u Omišu, koji se, inače, nalazi svega stotinjak metara udaljen od policijske postaje. Unatoč tome, napadač je pobjegao policiji pred nosom i za njim sada tragaju. Na motociklu ga je spreman za bijeg čekao partner. 

Upozorenje ili neuspješna likvidacija?

Na mjestu pucnjave u tijeku je očevid. Zasad nema informacija koliko je metaka ispaljeno i je li Milaviću ovo bilo upozorenje ili se tek radi o neuspješnom pokušaju atentata.

Neslužbeno doznajemo da je Milavić u velikim bolovima jer mu je zrno razmrskalo kost. Šalju ga na rendgen kako bi se utvrdilo stanje. Nije životno ugrožen.

Kupio Kerumove dućane

Jozo Milavić svakako je najpoznatiji omiški poduzetnik. Suvlasnik je NTL-a, a nedavno je pokupovao dobar dio Kerumovih dućana, uključujući i onaj na reprezentativnoj lokaciji u Splitu u Periski.

Pretpostavlja se da je atentat na Milavića povezan s nekakvim neriješenim poslovnim odnosima. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.