Europske lige

Zvijezda Newcastla: Dobar sam kao Mane, ali moji suigrači ne zabijaju dovoljno

Foto: EPA-EFE

NEWCASTLE je nakon kupovine od Saudijskog investicijskog fonda u potpunosti preokrenuo svoju sezonu i klub sa sjevera Engleske sada je daleko od zone ispadanja. Momčad pod vodstvom Eddija Howea čak ima izglede da u posljednja tri kola dostigne i gornji dio tablice. 

Najvažniji pojedinac u momčadi je zimsko pojačanje Bruno Guimaraes, ali često se isticao i Allan Saint-Maximin, francuski krilni napadač. 25-godišnjak je poznat po ubojitim driblinzima, ali otočki mediji trenutno bruje o njegovim izjavama za francuski So Foot. 

Saint-Maximin je rekao: "Oni koji su igrali sa mnom dobro znaju da kad pričamo o čistoj kvaliteti, nemam zašto biti ljubomoran na Sadia Manea. Čim dobijem suigrača koji može realizirati šanse, imat ću 10-15 asistencija u sezoni. To će povisiti moj renome u očima ljudi."

Ove sezone Mane je zabio 26 golova, naspram Saint-Maximinovih pet, ali to ga nije pokolebalo: "Moj cilj je napraviti stvari koje ostaju u sjećanjima i mijenjati pravila. Kao što je to napravio Michael Jordan. Promijenio je živote ljudi. Dao im je motivaciju, mislim da je to lijepo."

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.