TRANSFERI

Zvijezda Cityja zbog Halanda napušta klub. Želi je Real Madrid

Foto: EPA

ODBIJENICA koju su dobili od Kyliana Mbappea natjerala je čelnike Real Madrida na okretanje novim rješenjima za slaganje momčadi u sljedećoj sezoni. O Mbappeu se govorilo i pisalo kao o sigurnom poslu, no 100 milijuna eura bonusa i 50 milijuna eura po sezoni nagovorili su francuskog reprezentativca na ostanak u PSG-u. Tu se Real našao u neočekivanim problemima koje sad mora riješiti. Jedno od rješenja nalazi se u Manchester Cityju, zove se Gabriel Jesus i španjolski mediji prebacuju ga u Real.

Gabriel Jesus je pod ugovorom s Manchester Cityjem i za sljedeću sezonu, no svjestan je da uz Erlinga Halanda i ostale u Cityju za njega ondje neće biti previše mjesta i minuta. Njegovi zastupnici već su ga ponudili Realu, a ništa protiv tog posla ne bi imao ni Carlo Ancelotti, koji je na temu njegovog dolaska već pričao s Florentinom Perezom.

Strijelac 13 golova i asistent za njih 12 u ovoj sezoni bio je povezivan s Real Madridom i 2017., kad je potpisao za City. Pep Guardiola, navodi se, neće se protiviti njegovom odlasku. Gabriel Jesus je u 236 utakmica za City postigao 95 golova i podijelio 46 asistencija. Želi ga i Arsenal.

U ovom trenutku za transfer Gabriela Jesusa bi trebalo izdvojiti oko 50 milijuna eura. Navodno bi ga Real plaćao oko sedam milijuna eura po sezoni.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.