Zvijezda ušla u 66. pa izašla iz igre u 71. minuti. Bayern objavio što se dogodilo

Foto: Profimedia

EINTRACHT FRANKFURT deklasirao je Bayern 5:1 u 14. kolu Bundeslige, nanijevši mu prvi poraz u sezoni. Minhenskom klubu ovo je bio drugi put u posljednjih osam sezona da je u utakmici njemačkog prvenstva primio pet pogodaka. Posljednji put mu je toliko golova 2019. također zabio Eintracht. Momčad trenera Thomasa Tuchela sada zaostaje tri boda za još uvijek neporaženim Bayerom, koji u nedjelju igra sa Stuttgartom.

Gnabry zbog ozljede izašao nakon pet minuta

Tuchel je u 66. minuti ubacio Sergea Gnabryja umjesto Kingsleyja Comana. Njemački krilni napadač ušao je pri rezultatu 5:1 i trebao je pokušati izvesti čudo u završnici susreta. Međutim, nakon dvije minute sjeo je na travnjak, ukazujući na ozljedu, dok je pet minuta nakon ulaska morao izaći. Zamijenio ga je Jamal Musiala. Bayern je dan nakon utakmice objavio priopćenje kako je Gnabry doživio istegnuće prepone te će pauzirati nekoliko utakmica.

Gnabry je tijekom karijere nastupao za seniorske sastave Arsenala, West Bromwich Albiona, Werder, Hoffenheima i Bayerna. U bavarskom klubu odigrao je 229 utakmica, zabio 82 i asistirao za 51 pogodak. Ove sezone je na 11 nastupa i jednom golu jer je dio susreta već propustio zbog ozljeda. Ugovor mu vrijedi do 2026., a Transfermarkt ga procjenjuje na 55 milijuna eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.