Zvezda svoj i trenerov rođendan proslavila rekordom nepobjedivosti

Foto: Getty Images / Guliver Image

CRVENA ZVEZDA postavila je novi rekord u srpskom nogometu, i to na 49. rođendan trenera Vladana Milojevića, ali i 74. rođendan kluba. Aktualni prvak i lider Superlige razbio je Zemun 4:0 u 26. kolu, uz dva penala i autogol pred 20 tisuća navijača na stadionu Rajko Mitić. 

Marin je načeo goste s 11 metara u 32., potom je na 2:0 povisio Joveljić u 42., nakon čega je Pavkov iskoristio penal u 53., a točku na i stavio Zlatković golom u vlastitu mrežu u 67. minuti.

Zvezda, koja je ove sezone igrala u grupnoj fazi Lige prvaka nakon 27 godina i srušila Liverpool (2:0) u Beogradu, nastavila je nevjerojatan niz bez poraza koji je krenuo još 14. listopada 2017. godine. Od tada do danas Crveno-beli su u prvenstvu odigrali 52 utakmice, uz 46 pobjeda i svega šest remija. 

Posljednji koji je srušio Zvezdu bio je - Napredak. Zanimljivo, pobjedonosni gol tada je zabio Mitrović u sedmoj minuti sudačke nadoknade, što je posljednji poraz Zvezde u domaćim okvirima. 

Zvezda ima sedam bodova više od drugoplasiranog Radničkog iz Niša, dok je Partizan na trećem mjestu s čak 21 bodom manje i utakmicom manje. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.