NBA

Zubac na srpskim naslovnicama: Bivši igrač našeg kluba dobio bogatstvo

Foto: Profimedia

IVICA ZUBAC potpisuje produljenje ugovora s Los Angeles Clippersima. Za tri godine će zaraditi 33 milijuna dolara. Iza Zupca je statistički najbolja sezona u NBA karijeri započetoj 2016. godine. Nakon dvije i pol sezone u Los Angeles Lakersima, Zubac je u veljači 2019. zamijenjen u Clipperse, kojima je startni centar.

U prošloj sezoni ostvario je osobne rekorde u prosječnom broju odigranih minuta (24.4), poena (10.3), skokova (8.5), asistencija (1.6), osvojenih lopti (0.5) i blokada (1.0) po susretu, a za sve to sada je nagrađen novim ugovorom. Ova vijest dobila je istaknuto mjesto u srpskim medijima zato što je hrvatski centar u NBA otišao iz srpskog kluba.

Telegraf ju je objavio pod naslovom "Bivši centar Mege dobio plaću od 33 milijuna dolara!". U tekstu piše: "Nekadašnji igrač Mege, Ivica Zubac, dogovorio je s Clippersima ugovor od 33 milijuna dolara. Zubac je rođen u Mostaru. U NBA ligu je otišao iz Mege, a prije toga je igrao za Zrinjevac i Cibonu." 

Blic pod naslovom "Bivši igrač Mege potpisao NBA ugovor težak 33 milijuna dolara" piše da je "Zubac počeo karijeru u Zrinjevcu, igrao za Cibonu, pa prešao u Megu 2016. Odatle je otišao u Lakerse. U karijeri, od trofeja ima ABA ligu iz 2014. i Kup Srbije iz 2016."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.