MLS

Zlatan zabio dvaput u El Traficu pa se ispričavao

Foto: Getty Images / Guliver Image

RIVALSTVO LA Galaxyja i Los Angeles FC-a je kratko, ali slatko, u pet dosadašnjih El Trafica padalo je skoro pet golova po utakmici, a u tom su ritmu nastavili i ovaj put. Završilo je 3:3 uz dva gola Zlatana Ibrahimovića koji je tako gradskom rivalu zabio već osam puta.

Los Angeles FC igra svoju tek drugu sezonu, ali u njoj potpuno dominira MLS-om i već je osvojio 62 boda, 19 više od Real Salt Lakea, prvog pratitelja u Zapadnoj konferenciji, a 14 od Atlante i Philadelphije, koje su na vrhu Istoka. Ali gradskog rivala ni u petom pokušaju nije uspio pobijediti.

Već u drugoj minuti Zlatan Ibrahimović doveo je gostujući Galaxy u vodstvo, a u prvih 16 minuta pala su čak četiri gola. Latif Blessing izjednačio je u 12., Ibra je vratio vodstvo Galaxyju u 15., a samo minutu kasnije Cristian Pavon povisio je na 3:1. Blessing je smanjio u nadoknadi prvog poluvremena, a u 53. je najveća zvijezda domaćina Carlos Vela pogodio za 3:3. Samo osam minuta kasnije Meksikanac je morao izaći zbog ozljede, a igra se usporila i derbi je završio miroljubivo.

"Umorio sam se, žao mi je", objasnio je Ibrahimović nedostatak vatre u drugom poluvremenu i iznenadio američke medije, naviknute na njegovu prepoznatljivu aroganciju.

Ovo je treći remi u pet El Trafica, kako su prozvali LA derbi (insinuacija na El Clasico i prometne gužve u gradu). Preostale dvije dobio je Galaxy uz ukupnu gol-razliku 13:11, pri čemu je čak osam golova zabio Ibrahimović.

Rezultati by SofaScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.