Zlatan prognozirao ishod najveće borbe u povijesti UFC-a

Foto: Sergei Ilnitsky/EPA

U NOĆI sa subote na nedjelju u oktogon izlaze Habib Nurmagomedov i Conor McGregor. Riječ je o vjerojatno najvećoj borbi u povijesti UFC-a.

Borci se od ponedjeljka nalaze u Las Vegasu, a danas je na rasporedu posljednja konferencija za medije. Mnoge slavne osobe prognoziraju pobjednika borbe, a među njima je i Zlatan Ibrahimović.

"MMA je jedan veliki šou, a Conor sa sobom uvijek donosi šou. Ljudi ga zbog toga vole. No Habib me jako podsjeća na Fedora Emelianenka. Bio je tih, hladan, no kada je ušao na borilište vidjelo se da je drugačiji od svih boraca. Takav je i Habib", rekao je 37-godišnji švedski nogometaš.

Tko će pobijediti?

"Mislim da će Habib slaviti jer kada te on dohvati, ne pušta. Kada te uhvati, natjera te da patiš u oktogonu i to izgleda jako ružno. Mislim da je kondicijski bolje pripremljeniji od McGregora. Ako Conor želi pobijediti, mora to napraviti unutar dvije runde, mora ga nokautirati. Habib ima jači ritam i vozi u petoj brzini svih pet rundi. Ali ako te Conor dohvati ljevicom, ideš na spavanje."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.