HNL

Zekić htio zaustaviti igrača Dragovoljca da ne dobije crveni karton: Bio je prebrz

Foto: Igor Soban/PIXSELL

TRENER Slaven Belupa Zoran Zekić komentirao je važnu pobjedu svoje momčadi 2:1 na gostovanju kod Hrvatskog dragovoljca u 16. kolu HNL-a. Tom se pobjedom Slaven od svog današnjeg suparnika, koji je zadnji na tablici, odvojio na šest bodova. Koprivničani su bili puno bolja momčad u prvom dijelu, no u drugom je Dragovoljac smanjio zaostatak te krenuo i po drugi gol.

"Sjajno smo krenuli u prvo poluvrijeme, mogli smo i s tri razlike otići na poluvrijeme, ali nismo. Nismo se htjeli povući, no Dragovoljac je promijenio formaciju i mi nismo bili mirni kao u prvom dijelu, malo nas je uhvatila panika. Ipak, čestitao bih svojim igračima kao i igračima Dragovoljca na borbi, nije lako igrati pod ovakvim pritiskom. Najbitnija su nam tri boda i nadamo se da ćemo češće ponavljati igru iz prvog dijela", izjavio je Zekić.

Zekić htio spriječiti crveni karton igrača Dragovoljca

Dragovoljac ipak nije uspio zabiti izjednačujući pogodak, a jedan od razloga tome bio je i drugi žuti karton njegovom stoperu Andreju Lukiću u 87. minuti. Naime, kapetan domaćih Majstorović oštro je startao na nogometaša Slavena nakon čega je došlo do velikog naguravanja između igrača obiju momčadi. Kod Slavena je požutio Marina, a kod Dragovoljca Štrkalj te spomenuti Lukić, kojeg je Zoran Zekić ranije vodio u Osijeku i Sheriffu.

"Nije mi se to svidjelo ni s naše ni s njihove strane. Moramo biti sportaši do kraja. Ja sam probao svog bivšeg igrača Lukića uhvatiti, znao sam da ima žuti, ne želim da se takve stvari događaju, ali bio je prebrz. Ne znam je li on ubrzao u zadnjih godinu dana ili sam ja jako usporio. Žao mi je zbog njegovog kartona, ali pritisak i nervoza su veliki. Takav je naš život", rekao je Zekić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.