Zadar uložio žalbu zbog prevelike buke na Gripama

Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

KOŠARKAŠI Splita pred svojim navijačima pobijedili su Zadar 87:77 (21:22, 27:20, 13:23, 26:12) i tako poveli s 2:1 u seriji na tri pobjede za prvaka Hrvatske, a bit će domaćini i u četvrtoj utakmici koja je na rasporedu u petak u 20 sati. Nakon utakmice stigla je vijest kako su gosti iz Zadra su uložili žalbu zbog prevelike razine decibela u dvorani na Gripama.

"Bila je predivna atmosfera"

Trubilo se pokraj klupe, buka je zaista bila ogromna tijekom utakmice, a navijanje s obje strane sjajno. Ozren Maršić, glasnogovornik KK Split, smatra kako je atmosfera na Gripama bila fer i korektna. "Na Gripama je bila predivna atmosfera, baš kakav derbi za prvaka i zaslužuje.

Očekujemo da će i u četvrtoj utakmici atmosfera biti ista, fer i korektna i s jedne i druge strane te da ćemo svi uživati u košarci. Pobjedu neka odnese bolji", rekao je glasnogovornik KK Split Ozren Maršić za Antenu Zadar i dodao:

"Na jučerašnjoj utakmici bilo je između 500-600 zadarskih navijača. Očekujem isti broj gostujućih gledatelja i sutra jer su kupili odmah ulaznice i za petak. Ne znam hoće li uopće i biti ulaznica za sutrašnju utakmicu. Ako i bude nešto karata u prodaji, bit će to 50-ak ulaznica."

"Jedino je spiker malo iritantan"

Edi Nadarević, direktor KK Zadar, istaknuo je kako je buka bila, baš kao i nekada u Jazinama te da je truba uobičajena na ovakvim utakmicama. Dakle, direktoru KK Zadar buka nije smetala, ali klub je svejedno podnio žalbu.

"Ne znam ništa o žalbi. Nikakvih negativnih tenzija na utakmici nije bilo, bila je prava sportska atmosfera. U dvorani je bila prava sportska buka, kao i nekad u Jazinama. Truba? To je uobičajeno na ovakvim utakmicama. Ne znam, jedino možda njihov spiker koji u NBA stilu na mikrofonu zaori kada Split postigne koš. To je malo iritantno, ali ni to nije negativno jer u sportskom kontekstu to je normalna stvar."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.