Zabija za Bilića, a usput prodaje Ferrarije i Lamborghinije

Foto: Profimedia

CRISTIAN TELLO dugo je bio Barcelonina budućnost i igrač koji se probio do španjolske reprezentacije, za koju je nastupio jednom u prijateljskom ogledu s Ekvadorom. U pobjedi 2:0 sudjelovao je asistencijom za Santija Cazorlu. Danas je igrač momčadi Al Fateha, koju vodi Slaven Bilić, a španjolskim medijima zanimljiv i zbog dodatnog posla.

Kako piše Marca, Tello je nedavno osnovao i vodi zastupništvo za prodaju automobila u katalonskom gradu Terrassi. Na površini od 650 m2 izložio je i u prodaju stavio luksuzne i svjetski poznate brendove automobila pa se kod njega odsad mogu kupiti modeli Ferrarija, Lamborghinija, Aston Martina, Porschea i Mercedesa.

Trofeji s Barcelonom i Betisom

Tello je profesionalnu karijeru započeo u Barceloni i za nju bio ugovorno vezan od 2011. do 2017. godine. S katalonskim velikanom slavio je naslov u španjolskom prvenstvu, Kupu kralja i superkupu, a za njega je odigrao 86 utakmica uz učinak od 20 golova i 14 asistencija.

U karijeri je još nosio dresove Porta, Fiorentine, Betisa, s kojim je osvojio Kup kralja, te Los Anglesa, a od ove godine nastupa za Al Fateh. U Bilićevoj momčadi je u ovoj sezoni odigrao devet utakmica i postigao pet golova. Upisao je i jednu asistenciju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.