Wright im nije nedostajao: Cibona rutinski slavila u Dubrovniku

NA GOSTOVANJU u dvorani Gospino polje u Dubrovniku Cibona se bez većih problema obračunala s domaćinima i slavila 110:76. Nastup jedne od najjačih hrvatskih momčadi u Dubrovniku je gledalo 1500 ljudi.

Izostanak Brenta Wrighta, koji se, kao što je vidljivo na ekskluzivnim Indexovim fotografijama, uoči puta zabavljao s curicama u zagrebačkom klubu Gallery pa zbog toga propustio autobus, Cibosima nije previše smetao. Već nakon prve četvrtine vodili su 18 razlike i do kraja susreta dodatno povećali tu prednost.

Najbolji igrači u Perasovićevoj momčadi bili su Kus (24 koša), Zubčić (16 koševa, osam skokova) i Anderson (14 koševa). Ovo je vjerojatno prva ovosezonska utakmica Cibone u kojoj je nastupilo svih 11 prijavljenih igrača, samo Branimir Longin nije postigao niti jedan koš. U momčadi Dubrovnika najbolje su odigrali Dejan Prejean i Marijo Hajdić koji su zabili po 14 koševa. Podsjetimo, nakon dva odigrana kola hrvatskog prvenstva Cibona i Zagreb imaju dvije pobjede, Zadar, Split, Šibenik i Dubrovnik imaju po pobjedu i poraz, dok su bez pobjeda zasad Cedevita i Svjetlost.

J.C.
Foto: Admir Buljubašić

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.