Wilder najavio meč s Ngannouom: U ozbiljnim smo pregovorima

Foto: Profimedia

FRANCIS NGANNOU mogao bi si uskoro ispuniti dugogodišnju želju i ući u boksački ring. Bivši UFC-ov borac i prvak teške kategorije te organizacije u pregovorima je s Deontayem Wilderom za dvije borbe. Jedna od njih održala bi se po boksačkim pravilima, druga po pravilima slobodne borbe.

"Vodimo ozbiljne razgovore. Pokušavamo dogovoriti dvije borbe, jednu vjerojatno u SAD-u i drugu u Africi. No, svi borci su potencijalni suparnici. Ne želim nikoga otpisivati, razgovaramo sa svima. Sa svim borcima, ali pogotovo s onima sa samog vrha. Samo želim da svi znaju da pregovaram i razgovaram sa svima", rekao je Wilder i dodao:

Wilder: Ni jedan borac nije siguran

"Poslovna strana boksa je takva. Često sve ide sporo, ali jednom kad se pokrene, onda ide jako dobro. Ja sam u procesu kada stvari stavljam u red. Lokacije, datumi i protivnici. Sve to skupa treba nekako organizirati. Za sve to treba vremena, ali ni jedan borac nije siguran."

Ngannou je napustio UFC uz tvrdnju da su odbijena njegova tri ključna zahtjeva u pregovorima o novom ugovoru. Tvrdi da je tražio besplatno zdravstveno osiguranje za borce, zastupnika koji će ih predstavljati na sastancima i pokrivanje sponzorskih prava. Wilder je od 2015. do 2019. držao naslov prvaka WBC-ove teške kategorije. Izgubio ga je u meču s Tysonom Furyjem.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.