West Hamov branič dao prvi intervju nakon skandala s iživljavanjem na mački

Foto: Profimedia

WEST HAMOV branič Kurt Zouma početkom godine bio je u središtu skandala zbog iživljavanja na mački. Francuski stoper šutao je i udarao životinju, a kad je procurila snimka, cijeli se svijet zgražao nad njegovim ponašanjem. Osuđen je na 180 sati društveno korisnog rada, mačke su mu oduzete i pet godina ne smije imati nove.

Zouma se u međuvremenu javno ispričao, a sad je za Sky Sports dao prvi televizijski intervju nakon skandala, ponovio koliko mu je žao zbog svega i rekao da je puno naučio iz ovog iskustva.

"Bilo je to teško razdoblje za mene i moju obitelj. Očito sam napravio nešto jako loše i ispričavam se zbog toga. Znam da je ljudima to bilo teško gledati, vrlo, vrlo mi je žao i jako se kajem. Sad nastojim ostaviti to iza sebe i ići dalje sa svojom obitelji", rekao je Zouma.

Zahvalio svima u klubu na podršci

"Naučio sam iz ovoga, a to je najvažnije. Mnogi ljudi su mi pomogli da ostanem fokusiran na nogomet, a klub je bio nevjerojatan prema meni. Podrška koju sam dobio od suigrača, stožera, svih u klubu, pa čak i navijača, bila je nestvarna. 

Pomogli su mi da ostanem fokusiran na nogomet i svaki put pokušavam dati sve od sebe na terenu. Ne mogu im dovoljno zahvaliti, ovaj klub mi je poput obitelji", rekao je Zouma, kojeg je West Ham nakon skandala financijski kaznio i donirao novac različitim udrugama za zaštitu životinja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.