Werderov Aaron Hunt na pragu engleske reprezentacije



SEDAMNAEST utakmica u nizu kroz sva natjecanja Werderova nogometna momčad nije pretrpjela poraz. Dovelo ih je to i do drugoga mjesta na ljestvici Bundeslige...

Velik dio zasluga za dobre rezultate bremenske momčadi idu na račun igara Aarona Hunta, dvostrukog strijelca u remiju 2-2 odigranom u utakmici posljednjeg kola njemačkog prvenstva kod Nürnberga. Napadač kojem su 23 godine postigao je pet pogodaka ove sezone u Bundesligi (sve u posljednjih pet prvenstvenih utakmica), a dobre izvedbe dovele su ga i na prag reprezentacije. I to Engleske!

Naime, dok Joachim Löw, izbornik “elfa”, još nije učinio korak prema Huntu upravo se to, piše njemački Bild, sprema učiniti izbornik “tri lava” Fabio Capello. Poveznica Hunta i otočke reprezentacije njegova je majka, rodom Engleskinja, a Capello je navodno već instruirao pomoćnika Stuarta Pearcea da prati njegove igre.

“Capello razmišlja o tome da ga uskoro uvrsti na popis igrača koji kandidiraju za izabranu vrstu”, piše Bild, u kojem se dodaje da je Hunt zaljubljen u engleski nogomet, te da je “njegov djed igrao u istoj školskoj momčadi sa Bobbyjem Charltonom.”

Hunt za sada ima samo zabilježene nastupe za mlađe dobne kategorije njemačke nogometne reprezentacije, samim time i nikakvu smetnju da nastupi za “Gordi Albion”.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.