Hrvatski nogometni kup

Vukas čestitao Hajduku i Graničaru: Ovakve utakmice su teške

Foto: Davor Javorović/PIXSELL

HAJDUK je rezultatom 1:2 slavio u Županji kod Graničara u 1/16 finala hrvatskog Kupa. Momčad Harija Vukasa nije dopustila iznenađenje, iako je pobjedu osigurala tek u 64. minuti drugim pogotkom kapetana Mije Caktaša.

Splićani su u Županju stigli bez sedam reprezentativaca, a priliku od prve minute su dobili 18-godišnji lijevi bek Ante Bekavac i Stefan Simić, koji se oporavio od ozljede.

Vukas čestitao ekipi Graničara na korektnoj igri

"Čestitam momcima na prolazu jer to je ono po što smo došli i što je najbitnije. Ovakve utakmice su teške, mislim da je pristup utakmici bio dobar, ali u određenim segmentima igre smo bili dosta spori te nismo bili dovoljno direktni kao inače. Međutim, i uslijed toga stvorili smo dovoljan broj prilika da ovu utakmicu dovedemo u mirne vode", kazao je trener Hajduka Hari Vukas nakon utakmice te se dotaknuo domaćina.

"Želim čestitati i ekipi Graničara na korektnoj igri, borbenosti te na sjajnom gostoprimstvu ovdje u Županji. Uvijek je lijepo doći u ovaj kraj prepun Hajdukovih navijača i zbilja se ovdje uvijek lijepo osjećamo", zaključio je trener Hajduka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.