Vrijedio je 100 mil. eura, a sad se u Turskoj čude kako loše igra

Foto: EPA

SPORTSKI direktor Bešiktaša Ceyhun Kazanci očajnički želi da se Dele Alli vrati u najbolju formu, no ističe kako "nitko ne može reći" kako će bivši engleski reprezentativac to učiniti. Podsjetimo, Alli 26-godišnji ofenzivni veznjak kojeg je Everton ljetos poslao na posudbu u Bešiktaš, gdje je u osam nastupa postigao jedan i za jedan gol asistirao

"Nitko ne može reći može li se Dele Alli vratiti u vrhunsku formu. Jako naporno radi, on je igrač koji je prije tri godine vrijedio 100 milijuna eura. Doživio je pad", podsjeća Kazanci na Allijevu vrijednost iz 2018., koju je tada objavio Transfermarkt, dok ga danas procjenjuje na 14 milijuna eura.

"Isprva nisam mogao utjecati na igrače, ali sada mogu. Međutim, na Allija još nisam uspio. Nemojmo raspravljati o njemu kao igraču, ali njegova učinkovitost je ispod očekivanja", rekao je trener Bešiktaša Senol Gunes.

"Nadamo se da će bolje igrati u drugom dijelu sezone"

"Alli intenzivno trenira. Razgovarali smo s njim prije no što je potpisao ugovor. Senol je trener poznat po vraćanju igrača čije su karijere bile u padu. Nadamo se da će bolje igrati u drugom dijelu sezone", rekao je Kazanci za TRT Spor.

Alli će do kraja sezone sigurno ostati na posudbi u turskom klubu, koji ga na kraju može i otkupiti. Ugovor s Evertonom, pak, vrijedi mu do ljeta 2024. Za englesku reprezentaciju upisao je 37 nastupa i zabio tri gola, a na Svjetskom prvenstvu 2018. odigrao je 120 minuta u porazu od Hrvatske u polufinalu (1:2). Posljednji put je za Englesku igrao u Ligi nacija 2019. godine. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.