Esport

Vraća se najjači igrač u povijesti PES-a

Foto: EPA-EFE

ADRIANO Leite Ribeiro jedan je od onih nogometnih fenomena koji su briljirali prekratko. Stigao je u milanski Inter 2001., slijedila je posudba u Fiorentinu, zatim odlazak u Parmu u kojoj je u 37 utakmica postigao 23 pogotka te si tako osigurao povratak u Inter. Odlične partije su ga plasirale na naslovnicu PES-a 6 uz Johna Terryja. U igri je bio nezaustavljiv, a s nevjerojatnim šutom mogao je zabijati praktički s bilo koje pozicije na terenu. Sada se vraća u novom PES-u, a snaga šuta bi mu mogla i dalje biti maksimalnih 99.

>Najbolji mladi nogometaš svijeta postao prava zvijer u FIFA-i

Kada Zlatan Ibrahimović za igrača izjavi da je bio prava životinja, onda to nešto znači. Igrač koji je na vrhuncu karijere vodio Inter do četiri uzastopne titule prvaka Italije te je za reprezentaciju Brazila postigao 27 pogodaka u samo 48 utakmica brzo je izgorio. Karijeru je završio 2016. u Miami Unitedu. Problemi s alkoholom i drogom te brojni skandali izvan terena učinili su svoje. Međutim, Adriana ćemo pamtiti po još nečemu, PES-u iz 2005. godine. 

Kada ste igrali s Adrianom bilo je gotovo nemoguće izgubiti loptu, a šut s bilo koje udaljenosti bio je ozbiljna prijetnja za protivničku momčad. Razlog tome bile su ocjene za balans 98 te za snagu šuta 99, zbog čega Brazilac i danas slovi kao jedan od najboljih igrača u čitavom serijalu. Pogledajte samo te ocjene.

L'Imperatore se vraća u novom PES-u koji bi u Europu trebao stići 30. kolovoza. Jedan je od četiri legende milanskog kluba koje će se naći u igri. Tu su još Esteban Cambiasso, Alvaro Recoba i veliki Youri Djorkaeff. Međutim, igrači se najviše raduju zvijeri s kojom su kao klinci parali mreže protivnika, ako treba i s centra. Kako bi cijela priča bila još zabavnija, službeni PES profil na Twitteru često ističe njegovih 99 za snagu šuta, zbog čega mnogi smatraju da bi Adriano ocjenu mogao zadržati i u PES-u 2019. Treba li vam još koji razlog da kupite novi PES? 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.