TRANSFERI

Voetbal International: Kramariću dovode zamjenu, čeka ga borba ili odlazak

Foto: EPA

HOFFENHEIM dovodi zamjenu za Andreja Kramarića, piše danas Voetbal International koji donosi vijest o pregovorima njemačkog kluba i Ajaxa. Tema pregovora je Kasper Dolberg, 21-godišnji napadač Ajaxa. 

>>> Dalić na Slovačku bez važnog igrača? "Ne znam kad ću ponovno zaigrati"

Trener Alfred Schreuder traži novog napadača nakon što je klub prodao Joelintona u Newcastle i ostao samo na Kramariću koji sve više muku muči s ozljedama. Prvi izbor novog trenera je Dolberg kojeg dobro poznaje još iz vremena kad je radio kao pomoćni trener u Amsterdamu.

On bi trebao biti njegov prvi napadački izbor, čak i ispred Kramarića koji je nedavno bio na korak od transfera u Milan. Ako Dolberg zbilja dobije mjesto prvog napadača ispred Kramarića kao najboljeg strijelca u povijesti kluba, tvrde Nizozemci, Kramarić će otići. 

Dolberg je dugo glasio za jednog od najvećih napadački talenata Ajaxa, ali zbog ozljeda nikad nije uspio zasjati kako se očekivalo pa je tako i posljednju Ajaxovu utakmicu, onu protiv PAOK-a, gledao s tribina.

Ugovor s Ajaxom istječe mu 2022. godine, ali Nijemci se nadaju da bi momčad iz Amsterdama bila voljna prodati svog napadača s obzirom na to da im u napadu češće igraju Huntelaar i Tadić. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.