Vlado Šola nakon dva mjeseca pronašao novi posao

Foto: EPA

HRVATSKI rukometni trener Vlado Šola (55) sredinom svibnja podnio je ostavku na mjesto izbornika Crne Gore nakon što je izgubio oba dvoboja protiv Italije u doigravanju za Svjetsko prvenstvo 2025. No, legendarni hrvatski reprezentativni vratar nije dugo bio bez posla. Naime, Šola je postao trener Dubrave, kluba koji se natječe u najvišem rangu domaćeg rukometa.

"Službeno možemo potvrditi kako je novi trener naše prve momčadi Vlado Šola, koji se nakon 6 godina ponovo vraća na istok Zagreba. U Dubravi je u prvom mandatu proveo dvije godine, u periodu od 2017. do 2019. godine. Nakon toga imao je nekoliko domaćih i inozemnih trenerskih angažmana, a posljednji je bio izbornička klupa u reprezentaciji Crne Gore. No sada je vrijeme za povratak u Brlog i neke nove uzbudljive izazove u našem klubu.

O Vladi ne treba trošiti previše riječi, njegovih gotovo 150 nastupa za reprezentaciju i čak 7 medalja s velikih natjecanja kao igrač ili trener govori sasvim dovoljno o njegovoj karijeri, a mi možemo biti ponosni kako je (opet) dio našeg kluba. Našem novom treneru želimo puno sreće u sezoni koja je pred nama, a mi s nestrpljenjem iščekujemo početak priprema i natjecateljske sezone. Vlado, dobrodošao", stoji u objavi Dubrave.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.