"Visokorizični" Boysi mirni u Bruxellessu


VELIKE mjere osiguranja poduzete su kako bi susret Anderlechta i Dinama prošao bez incidenata. Policija će u velikom broju čuvati red na stadionu Vanden Stock, a na visokom stupnju pripravnosti biti će sve policijske jedinice u Bruxellesu.

"U dogovoru policije i kluba raspoređeno je ljudstvo za utakmicu visokog rizika. Poruke koje smo primili od klubova gdje je Dinamo igrao nisu ohrabrujuće. Dobro surađujemo s Vladom u Zagrebu. I u Dinamu su oprezni jer znaju da svaki najmanji incident za njih može značiti tri godine kazne u europskim natjecanjima", rekao je direktor sigurnosti Anderlechta Stephane Boillat o pripremama za utakmicu.

"Utakmicu će osiguravati 160 inspektora i 140 policajaca, a policijski helikopter bit će u stalnom kontaktu s bazom. Bit će više policije nego za susret sa Standardom, a bojim se da naši navijači ne posegnu za bengalkama, budući da su kazne užasno visoke", dodao je Boillat.

Kako javljaju hrvatski novinari iz Bruxellessa, BBB nisu napravili niti najmanji incident. Mirno čekaju utakmicu, te ne djeluju kao da su željni izgreda. Očito su svjesni kazne koja prijeti Dinamu budu li se ponovno odmetnuli.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.