HRVATSKA REPREZENTACIJA

Više od pola milijuna ljudi prokomentiralo Modrićevu objavu na Instagramu

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

HRVATSKA reprezentacija remizirala je odigravši 1:1 sa Slovenijom u prijateljskoj utakmici u Dohi te tim rezultatom osigurala drugu jakosnu skupinu na ždrijebu Svjetskog prvenstva. Gol za Hrvatsku postigao je Andrej Kramarić u 39. minuti, a remi Sloveniji osigurao Jaka Bijol u sudačkoj nadoknadi susreta.

Pred Hrvatskom je sad utakmica s Bugarskom i očekuje se da i u njoj zaigra u formaciji 3-5-2, za koju se izbornik Zlatko Dalić odlučio. Odmah nakon utakmice taj je susret prokomentirao i kapetan momčadi Luka Modrić koji je istaknuo:

Noćna poruka izazvala reakcije

"Primarno je bilo isprobati novu formaciju, kako se snalazimo u novoj formaciji. Mislim da je to bilo dobro u većem dijelu utakmice, šteta za ovaj primljeni pogodak. Treba vidjeti hoćemo li nastaviti igrati u toj formaciji, ali trebamo sve isprobati da vidimo što nam paše. Na kraju izbornik će odlučiti što ćemo igrati i što nam najviše odgovara. Nećemo nešto tvrdoglavo gurati."

Javio se Modrić na društvenim mrežama i nešto prije ponoći, nakon što su se slegli prvi dojmovi. Njegova poruka bila je kratka i sasvim jasna. Napisao je tek HR i ostavio uz ta dva slova srce, a za samo devet sati skupio je više od pola milijuna reakcija na poruku.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.